Nye spekepølser på lager!

 

Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjonar. Ny spekemat fra Vossakjøt kan finnes i vår spekemat kategori! 

 
 
Storfe-, får- og svinekjøt av beste kvalitet. Den unike smaken kjem frå den friske fjellufta og eldhusrøyken på Vinje, den lange, naturlege modninga på Granvin – og kunnskap nedarva gjennom generasjonar. Når du smakar på eit stykke Vossamår frå Vossakjøt, set du samtidig tennene i eit stykke vestnorsk historie.
 

 

Eit fossefall av gode, sterke smakar. Svin og storfe krydra med chili, kvitlauk, svartpepar og fennikel, peperoni type. Norsk kvalitet på spansk! Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjonar. Forbrukaren får eit kvalitetsprodukt og ei god og spennande matoppleving.

 

 

Spekemat som gjer kvardag til høgtid. Nytast til forfriskande drikke. Naturleg modna. En favoritt sammen med god drikke. Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjonar. Vossakjøt får kjøtet frå utvalde slaktarar som er like stolte av sitt fag som me er av vårt, og behandlar det med metodar som er perfeksjonerte gjennom generasjonar.

 

Smakfull spekematklassikar med italienske anar. Grovkverna svin og storfe med lite salt og perfekt balanse mellom kjøt og feitt. Langtidsmodna i ein heilt spesiell temperatursyklus og lagt i press for å få den karakteristiske flate forma og det møre kjøtet som har gjeve romarane vatn i munnen i meir enn 2000 år. Krydra med paprika, grovpepar og varme smakar frå middelhavskysten.