Betingelser for kjøp

Engrosnett.no - er kjøpmannen på nett. Her kan alle handle enten du er privatkunde eller bedriftskunde.

    • Engrosnett har utkjøring av matvarer til kunder i Stor Bergen, og det meste av Vestlandet.
    • Vi sender med postpakker via Bring med matvarer mm., som er egnet for det, til hele Norge. Tast inn ditt postnummer i nettbutikken for å se hvilke varer som er tilgjengelig for deg. Forbehold om feil.

Forsendelse per post, servicepakke eller bedriftspakke

Alle leveringer skjer med Bring. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Leveringstiden er normalt 3-5 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres, og om varene er på lager. Hvis bestillingen din inneholder bestillingsvarer må man belage seg på lengre leveringstid.

Bedriftspakke levert på døren til bedriften, velges ved utsjekk kun 200,- i fast pris til hele Norge. Kun for bedrift.

Servicepakke hentes på ditt utleveringssted/post i butikk, man kan bestille hjemlevering direkte hos Bring. Fast pris på 99,- i frakt. Gratis frakt ved kjøp over 1000kr. Mindre pakker blir sendt direkte til postkassen.

Bring sender ut en e-post ved utsending av varene dine, der de angir ditt kolli-nummer gitt at pakken ikke sendes med brevpost. Dette gjør at du kan spore pakken på www.bring.no

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle varer som er egnet for postgang og vi forbeholder oss retten til å ikke sende uegnede varer.

Vær oppmerksom på at største mål og vekt på pakke er 10kg og mål 120cm*60cm*60cm, dette er inkludert i utkjøring. Ta kontakt på post@engrosnett.no for pris på større pakker. Vi forbeholder oss retten til å avise bestillinger over 10 kg, men vi vil ta kontakt med deg for å finne en løsning.

Utkjøring i Stor Bergen til private og bedrift

Bedrift: Vi leverer etter avtale med kunde men hovedregelen er mellom 07 og 16 på hverdager.

Privat: utkjøring skal normalt starte fra kl. 14.00 og ut over ettermiddagen. På grunn av smittefare vil sjåfør legge varene utenfor inngangsdør og forlate stedet. Du vil bli opplyst når varene ligger utenfor enten ved bruk av ringeklokke eller SMS. Har du behov for å spesifisere leveringstid, leveringssted, etc. skriv i kommentarfelt ved utsjekk.

Hente hos Engrosnett

Om du har valgt å hente varene hos oss, sender vi en mail til deg når varene er klar for henting.

Priser

Alle priser er oppgitt i NOK og er eksklusiv MVA. dersom ikke annet er nevnt, man kan velge om man ønsker visning med eller uten mva. i nettbutikken.

Betaling

Engrosnett.no tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via Swed bank og Klarna.

Ved betaling med kort: Vil betalt beløp kun bli reservert.

Det vil si at eventuell refundering skjer automatisk og betalt beløp helt enkelt vil bli redusert. Man vil ikke se at penger har kommet tilbake på konto, men man vil se at betalt beløp er lavere enn da kjøpet ble utført. Endringer som dette vil

som regel være synlig etter 3-5 virkedager.

Betaling ved Klarna: Ved kjøp gjennom klarna vil klarna faktura bli oppdatert og du vil få en korrekt faktura etter få timer.

Varer som er utsolgt etc. vil bli fjernet fra din ordre og reservert beløp vil bli redusert.

Bankkort / Kredittkort

Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.

Klarna Faktura

Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Faktura

Vi tilbyr alle våre firmakunder faktura*, ta kontakt på post@engrosnett.no for å få opprettet en fakturakonto *Med forbehold om kredittverdighet.

Levering

Varer som er bestilt før kl.11.00, vil bli levert i løpet av neste dag.

Vi leverer alle hverdager. Husk: ordrer til mandag må være inne før kl 11.00 fredag.

Vi leverer der du ønsker. Hvis noe haster ta kontakt på post@engrosnett.no.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil og prisendringer.