Høsten er på vei!

Sommeren er snart over og det er på tide å fylle opp hyllene i hjemmet og på jobb. Vi har mange gode produkter som kan varme deg opp i regnets årstid. Spar deg mange turer til butikken, kjøp høst produktene hos oss til faste, lave nettbutikk priser. Enten du er privat eller bedrift så kan du bestille mat og varer hos oss. Vi sender til hele Norge med Bring. Som alltid har vi fri frakt på alle ordrer over 1000kr!

Toro drikkebuljong er en buljong i porsjonspakker. Passer like godt på tur som foran peisen. Smakfull og kraftig drikkebuljong med urter i porsjonspakninger fra Toro. Tilsett kun kokende vann.

  drikkebuljong_trans.png

Engrosnett har rett i koppen produktene for deg som trenger et raskt måltid. Det eneste man trenger er posens innhold og en kopp varmt vann. Passer like bra på tur som hjemme.

  szes.png

Kaffeblanding av høy kvalitet, bestående av kaffe fra Brasil og en rekke andre kaffeproduserende land. Fyldig kaffe med lang og behagelig ettersmak.

  friele trans2.png

Kjent og kjær solbærete fra Twinings! Denne blandingen av glatt svart te og saftig solbærsmak gir den perfekte kontrasten. Den sure, saftige smaken av frukten balanseres med en rik sødme i en nydelig te som "kryddrer" deg opp hver dag.

  solbærte.png

Freia regia er en varm sjokoladedrikk som er enkel å lage og enda enklere å drikke. Porsjonspakken gir riktig mengde produkt pr. kopp. På en kald høstkveld, eller som belønning etter en lang skitur på vinterstid, hva smaker vel bedre enn noe varmt i koppen?

  5316732.png