foto: frukt.no
Müsli passer perfekt til både frokost og lunsj. Enten man serverer det sammen med melk, yoghurt, eller kefir passer müsli for barn og voksne i alle aldre.
Her er en oppskrift som garantert kommer til å falle i smak.
Müsli med honning
INGREDIENSER:
250g havregryn
50g linfrø
50g solsikkekjerner
50g valnøtter
50g hasselnøtter
50g mandler
1-3ss honning
1dl appelsinjuice eller eplejuice
1ss brunt sukker
Litt salt
FREMGANGSMÅTE:
- Hakk nøttene og bland med gryn, frø, kjerner, og salt.
- Ha honning, juice og brunt sukker i en kjele og kok opp.
- Bland så i det tørre, og bre ut på bakebrett og stek i ovnen på 140*C i ca 60 min, deretter avkjøl.
- Om ønskelig kan man ha rosiner, eller annen tørket frukt i müslien etter den er stekt.