I dag har bedriften en årlig produksjon av økologiske kalkun og kylling på fleire bruk i Hardanger og Hordaland. Og nå har vi endelig fått inn Homlagardens økologiske fjærkre, som er av høyeste kvalitet. Homlagarden har også fått pris etter pris for deres utrolige Black turkey.
Homlagarden har som første fjørfeprodusent i landet sine egne økologiske kyllingforeldredyr. På denne måten kan de selv velge sine fineste seintvoksende brune og svarte kyllinger. Eggene blir klekt i eget klekkeri og kyllingene får økologisk oppvekst fra første dag. Homlagarden ligger stort fokus på dyrevelferd og kvalitet på kjøttet. Fuglene vokser i et naturlig tempo og utvikler en sterk og frisk beinstruktur, muskulatur og indre organ. Kjøttet som leveres fra Homlagarden har smak, farge og konsistens av beste kvalitet.
Vi har fått inn ett stort utvalg fra Homlagarden:
KALKUN
- Hel Black turkey i forskjellig størrelse
- Brystfilet, biff, lår og kjøttdeig
- Middagspølse av kalkun
- Pålegg
KYLLING
- Hel og halv
- Brystfilet, lår, klubber.
- Lever, hjerte, halser, skrog og gomper.
- Kjøttdeig og produksjonskjøtt.
- Black chicken.
Vi har delt opp Homlagarden i fire kategorier:
- Fryst kylling
- Fryst kalkun
- Fersk kylling
- Fersk kalkun
Trykk her for å ta en titt, du finner garantert noe som frister!
Med vennlig hilsen Engrosnett, kjøpmannen på nett.