Tid for varme supper og drikker-KOS-KOS -KOS

Høsten er her, og med den kommer de herlige smakene av varme supper og drikker som hjelper oss å omfavne sesongens skifte.

Høsten er en herlig årstid som bringer med seg et skifte i vær og temperaturer. Det er den perfekte tiden for å nyte deilige varme supper og drikker som hjelper oss med å omfavne den kjøligere årstiden. Her er noen herlige oppskrifter på høstens varme supper og drikker som vil glede smaksløkene dine:

Høstens Varme Supper:

1. Gresskarsuppe: Gresskarsuppe er en klassiker om høsten. Den er fyldig, kremet og full av deilige krydder som ingefær, kanel og muskatnøtt. Topp den med ristede gresskarkjerner for en ekstra krønsj.

2. Soppssuppe: Høsten er soppens høytid, så hvorfor ikke lage en deilig soppssuppe? Velg dine favorittsopper, som sjampinjong, kantareller eller steinsopp, og kombiner dem med løk, hvitløk og fløte for en fantastisk smaksopplevelse.

3. Linsegryte: Linsegryte er en næringsrik og mettende suppe som passer perfekt for kjøligere høstkvelder. Du kan lage den med røde, grønne eller brune linser og krydre den med kumin, spisskummen og paprika for en smakfull twist.

Høstens Varme Drikker:

1. Eplecider: Høstens eplecider er en skatt. Varm den opp med krydder som kanelstenger, nellikspiker og stjerneanis for en ekstra smakfull variant. Server den med en kanelstang som rørepinne for ekstra kos.

2. Pumpkin Spice Latte: Pumpkin Spice Latte er den ultimate høstdrikken. Den kombinerer espresso, gresskarpuré, krydder som kanel og muskatnøtt, samt melk og sukker. Topp den med pisket krem og dryss litt kanel over for ekstra luksus.

3. Varm Sjokolade: Varm sjokolade er en favoritt hele året, men den blir ekstra deilig på høsten. Lag den med ekte sjokolade eller sjokoladesirup og tilsett gjerne en klype havsalt for en herlig balanse mellom søtt og salt.

Husk å kose deg med disse herlige høstrettenes varme omfavnelser mens du nyter de vakre høstfargene og den kjølige luften. De vil definitivt hjelpe deg med å komme i den rette høststemningen og gjøre overgangen fra sommer til høst enda mer behagelig.

 

Du finner alle våre supper her: https://engrosnett.no/supper-saus-rik

Du finner alle våre varme drikker her: https://engrosnett.no/varme-drikker

Se alle våre tilbud her: https://engrosnett.no/tilbud