Høsten er på vei!

Sommeren er snart over og det er på tide å fylle opp hyllene i hjemmet og på jobb. Vi har mange gode produkter som kan varme deg opp i regnets årstid. Spar deg mange turer til butikken, kjøp høst produktene hos oss til faste, lave nettbutikk priser. Enten du er privat eller bedrift så kan du bestille mat og varer hos oss. Vi sender til hele Norge med Bring. Som alltid har vi fri frakt på alle ordrer over 1000kr!

Høsten er på vei!

Toro drikkebuljong er en buljong i porsjonspakker. Passer like godt på tur som foran peisen. Smakfull og kraftig drikkebuljong med urter i porsjonspakninger fra Toro. Tilsett kun kokende vann.

  drikkebuljong_trans.png

Eventyrsjokolade! Freia Melkesjokolade kan være et eventyr i seg selv, men med denne lille godbiten vil du alltid få et ekstra eventyr med på kjøpet. Melkesjokolade en naturlig plass i norske hjem… Freia kaller det et lite stykke Norge.

  eventyr sjokolade.png

Freia Hvit Sjokolade er laget uten kakaopulver, men med kakaosmør. Det gir den hvite fargen og den søte, gode smaken. Sjokoladen kan brukes i en rekke ulike oppskrifter, fra barnebursdagskaker til konfekt. 

  4938742 4938742_1.jpg

Freia regia er en varm sjokoladedrikk som er enkel å lage og enda enklere å drikke. Porsjonspakken gir riktig mengde produkt pr. kopp. På en kald høstkveld, eller som belønning etter en lang skitur på vinterstid, hva smaker vel bedre enn noe varmt i koppen?

  5316732.png